You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
RON

HobbyFashion.ro

  • Shopping Cart

  • Coșul este gol!

Wish List (0)

Despre noi

Magazinul nostru se adresează in special persoanelor care vor sa inceapa o activitate in timpul liber si nu numai acestora. Site-ul nostru gazduieste o gama larga de Hobby-uri cu care dorim sa va acaparam atentia si la care va indrumam sa le incercati.

O mica descriere:

-Radioamatorism,acest hobby se poate practica atat de acasa cat si din mobil (masina) sau portabil (iesit la plimbare in oras) si nu in ultimul rand la o iesire in aier liber in muntii unde zgomotul in banda nu deranjeaza cei doi corespondenti.

- Geocaching, acesta se poate combina cu radioamatorismul si va si explic de ce.

Vanatoarea de vulpi se mai numeste intre radioamatori (cautarea unei comori), cam acelasi lucru se intampla si la geocaching, iesit la plimbare in aier liber, fie ea pe o perioada mai lunga sau mai scurta, ramane loc si de o cautare de un cache care este tocmai in apropiere.

- Ciclism, si acest hobby se poate combina cu radiocomunicatia in portabil, unii chiar au montat si statii de unde scurte, dar sa nu uitam de geocaching, ca la o tura cu bicicleta se pot gasi comori ascunse atat in padurile din apropiere cat si in orasele apropiate.

- Pescuitul, si acest hobby se potriveste foarte bine cu radiocomunicatia, geocaching si ciclism.

Pe langa toate aceste exista foarte multe Hobby-uri pe care le puteti alege, noi v-am prezentat doar cateva pe care le gasiti pe site-ul nostru.

Fiecare Hobby are cate un cuvat care-l defineste, pe unele chiar le stiti

- SQ..SQ..SQ...DX

- TFTC

- Fir intins

- etc.

Pretulile de pe site-ul nostru contin TVA.

Pentru mai multe informatii despre noi si gama produselor pe care le comercializam pe site, puteti sa ne contactati telefonic sau la adresa de email info@hobbyfashion.ro.

Unele produse pe care le gasiti pe site se aduc la comanda ferma.

HobbyFashion gazduieste produsele de hobby pe domenii variate, daca va place, daca vreti sa faceti legaturi si sa gasiti comori, daca va face placere sa mesteriti, sa creati lucruri originale, unicate, antunci aici va este locul.