105105416
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
RON

HobbyFashion,ro

  • Shopping Cart

  • Coșul este gol!

Wish List (0)

Despre noi

Magazinul nostru se adresează în special persoanelor, care vor să înceapă o activitate în timpul liber ,și nu numai acestora. Site-ul nostru găzduiește o gamă largă de Hobby-uri cu care dorim să vă acaparăm atenția și la care vă îndrumăm să le încercați.

Prețurile de pe site-ul nostru conțin TVA.

O mică descriere:

·        Radioamatorism: acest hobby se poate practica atât de acasă, cât și din mobil (mașină) sau portabil (ieșit la plimbare în oraș) ,și nu în ultimul rând, la o ieșire în aer liber, în munți, unde zgomotul în bandă nu deranjează cei doi corespondenți.

·        Geocaching: acesta se poate combina cu radioamatorismul și vă și explic de ce:  vânătoarea de vulpi se mai numește între radioamatori căutarea unei comori, cam același lucru se întâmplă și la geocaching, ieșiți la plimbare în aer liber, fie pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă, rămâne timp și pentru o căutare de un cache care este tocmai în apropiere.

·        Ciclism: și acest hobby se poate combina cu radiocomunicația în portabil, unii chiar au montat și stații de unde scurte, dar să nu uităm de geocaching, deoarece la o tură cu bicicleta se pot găsi comori ascunse, atât în pădurile din apropiere, cât și în orașele apropiate.

·        Pescuitul:  și acest hobby se potrivește foarte bine cu radiocomunicația, geocachingul și ciclismul.

Pe lângă toate acestea, există foarte multe hobby-uri, pe care le puteți alege, noi v-am prezentat doar câteva, pe care le puteți găsi pe site-ul nostru.

Fiecare Hobby are câte un cuvânt care-l definește, unele chiar le cunoașteți.

- SQ..SQ..SQ...DX

- TFTC

- Fir întins etc.

Pentru mai multe informații despre noi și gama produselor, pe care le comercializăm pe site, puteți să ne contactați telefonic sau la adresa de email info@hobbyfashion.ro.

Unele produse pe care le găsiți pe site, se aduc la comandă fermă.

HobbyFashion găzduiește produsele de hobby pe domenii variate, dacă vă place, dacă vreți să faceți legături și să găsiți comori, dacă vă face plăcere să meșteriți, să creați lucruri originale, unice, atunci aici vă este locul.